Eerstejaarswerking


In de eerste week zetten wij ons volledig in om jullie, de eerstejaars, wegwijs te maken. Maar voor het academiejaar écht start, zijn er de onthaaldagen op 20 en 21 september. Jullie worden dan verwelkomt door het eerstejaars-werking-team en krijgen onder anderen een rondleiding op de campus.

De eerste week van het academiejaar start maandagavond 26 september met een stadsspel door Leuven waarbij we jullie kennis laten maken met Leuven, elkaar en ouderejaars. Ook op de andere dagen van deze week zullen deze teams verschillende ontmoetingsactiviteiten organiseren om je medestudenten en ouderejaars beter te leren kennen, zeker de moeite om af te komen!

De weken daarop zullen er ook zeker nog sport- en cultuuractiviteiten volgen. Twee data zijn echter zeer belangrijk om te noteren. De eerste is de Peter-Meteravond op maandag 2 oktober, waar er jullie, indien gewenst, ouderejaars worden toegewezen voor tips en tricks over van alles en nog wat. Ook kan je misschien van je meter/peter enkele boeken overnemen. De tweede activiteit die jullie zeker niet mogen missen is het onthaalweekend van 6 tot 8 oktober, met op zaterdag de 7de de gratis onthaalexcursie. Deze fantastische driedaagse is de ideale gelegenheid om andere geologen en geografen te leren kennen.